Pantofi dama cu toc gros din piele naturala

Există 64 produse.

Se afișează 1-60 din 64 articol (e)

Pantofi cu toc gros - Vezi 64 produse

Filtre active

Pantofi cu toc gros - Alege produse confectionate si concepute in Romania

De ce sa optezi pentru pantofi cu toc gros?

In garderoba oricarei femei exista pantofi cu toc. Modelele cu toc gros nu doar ca sunt moderne si atemporale, dar pot evidentia frumos silueta, punand in valoare intreaga tinuta pe care alegi sa o porti cu diferite ocazii.

Fie ca au tocul in forma de dreptunghi sau patrat, aceste modele sunt populare in special datorita gradului de confort pe care il asigura, atat in miscare, cat si dupa multe ore de stat. 

Cum alegi pantofii cu toc gros potriviti?

La noi vei gasi o varietate de pantofi cu toc gros, de diferite inaltimi si in diferite culori. Astfel, pentru a fi sigura ca porti o pereche foarte comoda la orice tinuta, poti opta pentru variantele negre. Pe de alta parte, daca porti tinute uni sau pur si simplu iti doresti sa radiezi de energie pozitiva, ai posibilitatea de a alege pantofi colorati.

La ce tinuta poti purta pantofi cu toc gros?

Tinutele elegante si de birou se imbina frumos in special pantofii negri sau bej cu toc gros. In plus, aceste modele de incaltaminte pun in evidenta outfituri in stil boho, asortate cu rochii elegante, tunici sau chiar si pantaloni largi.


Daca esti in cautare de pantofi de piele sau confectionati din alte materiale, cu sau fara toc, dar usor de asortat si de purtat, the5thelement.ro este locul potrivit in care sa te uiti!

  • Inregistrare

Inregistreaza un cont nou
Deja ai cont?
Logeaza-te Sau Reseteaza parola