Plateste cu cardul si beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT.

Botine de dama

Botine de dama – Cea mai buna alegere pentru sezonul toamna-iarna, dar si pentru primavara

Daca esti in cautarea unei perechi frumoase de botine, care sa iti completeze cu succes orice tinuta, de la outfiturile pentru petreceri, pana la tinutele de serviciu, aceste modele de botine din piele naturala, intoarsa sau nu, vor aduce un plus de eleganta in orice situatie. Poti opta pentru o pereche de botine elegante, de ocazie, cu toc mediu, care sa te poarte la cele mai exclusiviste evenimente, si care, datorita materialului rezistent, iti vor proteja picioarele si in cele mai incomode situatii. Poti arunca o privire si peste colectia noastre de ghete sau bocanci, daca preferi ceva mai calduros si mai rigid

Botine calitative la cel mai bun pret

Indiferent de tipul de botine de care ai nevoie, venim in ajutorul tau cu o gama larga de modele, potrivite oricarui stil, avand in vedere ca sunt o piesa vitala in orice garderoba din ziua de azi. Acest lucru se datoreaza, in primul rand, versatilitatii lor, fiind cea mai buna alegere, fie ca le doresti intr-o combinatie eleganta, fie ca preferi tinutele ceva mai casual. Daca in garderoba ta inca nu se regaseste o astfel de pereche, niciodata nu este prea tarziu! Nu uita, acestea trebuie sa se potriveasca perfect cu diferite piese din vestimentatia ta. Poti alege dintre mai multe variante cromatice, printre care negru, crem, albastru, maro si rosu.

Botine de dama
Botina decupata la varf, cu sireturi si toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: piele naturala interior - exterior. Culoare: multicolor - piele imprimeu sarpe. Toc: 10 cm.

Lei 470

Botine cu toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: nude - piele intoarsa. Toc: 10 cm.

Lei 470

Botine cu elastic si toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: verde - piele box. Toc: 8 cm.  

Lei 440

Botine slim cu toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: burgundy - piele box. Toc: 10 cm.

Lei 470

Botine cu toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: negru - piele box si multicolor - piele imprimeu sarpe. Toc: 10 cm.

Lei 460

Botine cu siret - toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: grej - piele naturala imprimeu sarpe La marimea 37 inaltimea ghetei este de 14 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 cm consecutiv la fiecare marime. Toc: 8 cm.  

Lei 470

Botine slim cu toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: neg multicolor -  piele imprimeu sarpe. Toc: 10 cm.

Lei 470

Botine cu toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: visiniu - piele box si multicolor - piele imprimeu sarpe. Toc: 10 cm.

Lei 460

Botine cu siret decorativ si toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: verde - piele bizonata. Toc: 10 cm.

Lei 470

Botine cu siret decorativ si toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: gri - piele box si gri metalizat - piele imprimeu soparla. Toc: 10 cm.

Lei 490

Botine cu toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: nude -  piele bizonata si imprimeu sarpe. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 7 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 cm consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.

Lei 440

Botine slim cu toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: negru si khaki- piele box. Toc: 10 cm.

Lei 470

Botine cu siret decorativ si toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: galben - piele box si multicolor - piele imprimeu sarpe. Toc: 10 cm.

Lei 490

Botine cu plasa - toc cui, varf ascutit si fara limba. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: multicolor  -  piele cu imprimeu sarpe. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 13 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.  

Lei 470

Botine cu plasa - toc cui, varf ascutit si fara limba. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: khaki  -  piele box. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 13 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.  

Lei 450

Botine cu toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: maro si gri - piele box. Toc: 10 cm.

Lei 460

Botine cu toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: negru -  piele bizonata. La marimea 37 inaltimea gheatei este de 7 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 cm consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.

Lei 440

Botine cu toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: multicolor - piele imprimeu sarpe. Toc: 10 cm.

Lei 460

Botine cu toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: negru - piele intoarsa. Toc: 10 cm.

Lei 460

Botine cu siret decorativ, accesorii si toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: bronz - piele bizonata. Toc: 10 cm

Lei 470

Botine cu toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: verde smarald - piele bizonata. La marimea 37 inaltimea gheatei este de 7 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 cm consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.

Lei 440

Botine cu siret decorativ, accesorii si toc cui. Produs realizat manual. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: visiniu - piele bizonata. Toc: 10 cm

Lei 470

Botine cu plasa - toc cui si varf ascutit, fara limba. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: rosu inchis -  piele intoarsa. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 13 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.  

Lei 450

Botine cu plasa - toc cui si varf ascutit, fara limba. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: albastru electric -  piele intoarsa. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 13 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.  

Lei 450

Botine cu toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: lila rose - piele intoarsa. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 14 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.

Lei 450

Botine cu siret decorativ, accesorii si toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: negru - piele intoarsa. Toc: 10 cm

Lei 470

Botine cu plasa cu toc cui, varf ascutit si fara limba. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: negru -  piele intoarsa. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 13 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.  

Lei 450

Botine cu insertii - toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: visiniu/ maro - piele box metalizata. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 11,5 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.

Lei 490

Ghete cu toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: negru -  piele bizonata si animal print - piele ponei. La marimea 37 inaltimea gheatei este de 7 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 cm consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.

Lei 490

Botine cu siret - toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: maro - catifea aplicata pe piele. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 14 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 cm consecutiv la fiecare marime. Toc: 8 cm.  

Lei 440

Botine cu elastic si toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: nude - piele bizonata. Toc: 8 cm.  

Lei 440

Botine cu elastic si toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: gri - piele intoarsa. Toc: 8 cm.  

Lei 440

Botine cu insertii - toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: negru - piele box. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 11,5 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.

Lei 490

Botine cu toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: bronz -  piele bizonata. La marimea 37 inaltimea gheatei este de 7 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 cm consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.

Lei 470

Botine cu elastic si toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: negru - piele intoarsa. Toc: 8 cm.  

Lei 440

Botine cu insertii - toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: gri/albastru - piele intoarsa. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 11,5 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.

Lei 490

Botine decupate cu barete si toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: piele naturala interior - exterior. Culoare: multicolor - piele imprimata. Toc: 12 cm Platforma: 1 cm  

Lei 480

Botina decupata la varf, cu sireturi si toc gros. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: piele naturala interior - exterior. Culoare: multicolor - piele imprimata. Platforma: 3 cm. Toc: 13 cm 

Lei 550

Botina decupata la varf, cu sireturi si toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: piele naturala interior - exterior. Culoare: negru - piele nappa. Toc: 10 cm

Lei 470

Botine cu siret - toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: negru - piele intoarsa. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 14 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 cm consecutiv la fiecare marime. Toc: 8 cm.

Lei 440

Botine cu toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: negru -  piele intoarsa. La marimea 37 inaltimea gheatei este de 7 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 cm consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.

Lei 440

Botine cu toc cui si varf ascutit.  Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: maro cappuccino -  piele imprimeu sarpe. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 14 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.  

Lei 470

Botine cu franjuri - toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: rosu inchis -  piele intoarsa. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 14 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.

Lei 490

Botine cu plasa - toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: gri -  piele intoarsa. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 14 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.

Lei 490

Botine cu toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: multicolor - piele intoarsa. La marimea 37 inaltimea gheatei este de 7 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 cm consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.

Lei 440

Botine cu toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: multicolor - piele intoarsa. La marimea 37 inaltimea gheatei este de 7 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 cm consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.

Lei 440

Botine cu franjuri - toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: marsala -  piele box. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 14 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.

Lei 490

Botine cu franjuri - toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: negru -  piele bizonata. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 14 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.  

Lei 490

Botinecu toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: negru - piele intoarsa. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 14 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.  

Lei 450

Botine cu toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: multicolor -  piele box. La marimea 37 inaltimea gheatei este de 7 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 cm consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.

Lei 440

Botine cu franjuri - toc cui si varf ascutit. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: Piele naturala interior - exterior. Culoare: khaki -  piele intoarsa. La marimea 37 inaltimea ghetei este de 14 cm. Inaltimea se masoara de la calcai, aceasta creste/ scade cu 0,5 consecutiv la fiecare marime. Toc: 10 cm subtire. Se poate comanda si in varianta cu 10,5 cm toc gros.

Lei 490

Botine decupate cu barete si toc cui. Produs realizat manual in Romania. Compozitie: piele naturala interior - exterior. Culoare: galben - piele imprimata. Toc: 12 cm. Platforma: 1 cm.  

Lei 420

Botine cu barete si toc cui. Produs realizat manual. Compozitie: piele naturala interior - exterior. Culoare: argintiu inchis - piele bizonata. Toc: 12 cm Platforma: 1 cm  

Lei 480

Botina decupata la varf, cu sireturi si toc cui. Produs realizat manual. Compozitie: piele naturala interior - exterior. Culoare: nude - piele intoarsa. Toc: 10 cm

Lei 470

Botina decupata la varf, cu sireturi si toc cui. Produs realizat manual. Compozitie: piele naturala interior - exterior. Culoare: rosu - piele intoarsa. Toc: 10 cm

Lei 470

Botina decupata la varf, cu sireturi si toc cui. Produs realizat manual. Compozitie: piele naturala interior - exterior. Culoare: albastru - piele intoarsa. Toc: 10 cm

Lei 470

Afişare 1 - 56 din 56 (1 Pagini)